BMC heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dit geldt voor het gehele BMC concept van apparatuur tot behandelprotocollen en van therapeuten tot praktijken. We werken alleen met gecertificeerde apparatuur die samen met Maastricht Instruments is ontwikkeld. Ook de ontwikkeling van de software waarmee de apparatuur wordt aangestuurd en de behandelingen worden vormgegeven, gebeurt in eigen beheer. Dit geeft ons de gelegenheid om nieuwe ontwikkelingen op het gebied van neurofeedback snel te implementeren.

Onze neurofeedbacktherapeuten volgen een nauwgezette scholing die vanaf mei 2013 verzorgd wordt door Hogeschool Zuyd. Hierdoor heeft de opleiding een NVAO accreditatie voor hoger onderwijs. Ook dienen de therapeuten meerdere keren per jaar bijscholingen te volgen om helemaal up to date te blijven in de wereld van neurofeedback en zich steeds verder te ontwikkelen binnen het vakgebied. Niet iedereen kan zomaar deelnemen aan de scholing. Alleen mensen die een (para)medische of psychologische vooropleiding op HBO of WO niveau hebben gevolgd komen in aanmerking. Ook is het belangrijk dat er medische basiskennis aanwezig is en dat de therapeuten ervaring hebben in de omgang met cliënten.

Behandelingen binnen de BMC praktijken worden gegeven aan de hand van behandelprotocollen die op basis van de effectiviteit elke keer worden aangepast om een zo optimaal mogelijk behandelresultaat te krijgen. Ook hanteren wij de richtlijnen voor kwaliteitseisen voor onze praktijken. Hierdoor bent u er bijvoorbeeld van verzekerd dat als u een klacht heeft deze vakkundig opgenomen wordt binnen de BMC organisatie en ook netjes afgehandeld wordt.

 

 

kwaliteit

evaluatieformulier

klachten

partners

 

 

AddThis Social Bookmark Button
JT Fixed Display